Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mayıs'ta yapacağı ziyaret ile ilgili Yığılca İlçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz'ın da katıldığı toplantıda Başbakanın yapacağı ziyaret masaya yatırıldı.

Kaşıkoğlu Başbakan'ın Yığılca ilçesine yapacağı ziyaretin ilçe adına tarihi bir fırsat olduğunu belirterek, 44 yıl sonra Yığılca ilçesi bir Başbakan ağırlayacak. Yığılca ilçesi bugüne kadar partimize ve Başbakanımıza karşılıksız destek verdi. Ne olur siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakalım ve Başkanımızı büyük bir coşku içinde karşılayalım. Gelen Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıdır. İlçenin talihi bakımından 7 Mayıs'ta herkes Başbakanı karşılamalı. Köylerde kedi köpek dışında canlı kalmamalı ve Başbakanımızı yakışır şekilde karşılamalıyız dedi.

En Büyük sorunun Yol sorunu olduğunun altını çizen Kaşıkoğlu, yol sorunu olmasa ilçeye daha fazla imkanlar gelir. Yatırımcı bile yolu sorun ediyor. İlçenin gelişmesi için herşeye engel olan bir yol sorunumuz var. bu nedenle başlıca sorunumuz yol. Öncelikle bunu Başbakana iletmeliyiz dedi.

Yığılca ilçesinin çıkmaz sokaktan çıkartılması gerektiğini belirten Kaşıkoğlu yol sorunu aktarılırken Alaplı ile olan yol da iletilmeli ve iyileştirme talebini sunmalıyız dedi.

Başbakanın 12 Haziran öncesi Türkiye genelinde sadece iki ilçede miting yapacağını belirten Kaşıkoğlu, bunlardan biri Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi diğeri de Yığılca İlçemizdir. Bunun kıymetini bilelim iyi değerlendirelim dedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar ise ağır tonajlı iş makineleri için çözüm bulunmasını istediler ve Bu araçlar için ayrı bir güzergah oluşturulması talebinde bulundular. Göç verdiklerini belirten muhtarlar çalışmalar göçü durdurmak amaçlı olmalı diyerek taleplerini sıraladılar.

28190

Haber, Ü. ÇETİN