MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, seçim çalışmaları kapsamında  dün akşam Nusrettin Mahallesi, Burhaniye Mahallesi ve Gümüşpınar Mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Küçük, göreve geldiği takdirde işsizlik sorununu çözmek için önemli adımlar atacaklarını söyledi. Mermer döşemekle, yolları asfaltlamakla işlerin bitmediğini belirten Küçük, bunları yaptık diye çıkıp hava atmaya gerek yok. Bunlar zaten sizin asli görevinizdi. Siz görevinizi yaptınız ,  ama esnaf için gençler için ne yapıldı bize onu söyleyin , esnaf kan ağlıyor, süper marketler şehrin içerisinde, gençler işsizlikten yakınıyor dedi.

 

 

Düzce’nin gençliğine sahip çıkacaklarının belirten Küçük, bir vatandaşın sorusu üzerine Düzce’de garaj çocukları adı verilen tinerci ve balicilere de sahip çıkma sözü verdi.

 

Düzce halkına gerçek hizmeti vermeye geldiklerini belirten Küçük, eğer bizi tercih ederseniz, biz sadece asli görevlerimizi değil, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda da çalışmalar yapacağız dedi. Mezarlıklar, çocuklar için dershane, işsizlere meslek edindirme kursu gibi Büyük önem arz eden projeleri olduğunu belirten Küçük, Çoban, Hamidiye, Metekköyü ve Kervan Kavşağı’na da birer alt geçit sözü verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük ve Merkez İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz ile Belediye Meclis Üyeleri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında Cedidiye Camisi önünde 5 bin kişiye irmik helvası dağıttı. Helva dağıtımının ardından AK Parti Belediye Meclis üyeliğinden istifa ettiğine dair dilekçe veren Kevser Bayrak'a Küçük tarafından MHP logolu parti rozeti takıldı.