Millet İttifakı tarafından Düzce Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ömer Küçük, Öncü TV ekranlarında yayınlanan ‘Kitabın Ortasından’ programına konuk oldu. Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın tarafından birçok soru yöneltilen Küçük, soruların büyük bir bölümüne cevap vermekte zorlanırken, bazı soruları da cevapsız bıraktı.

Bu güne kadar Düzce’ye ne yaptığı ve partisinin HDP tarafından desteklenip, desteklemediği gibi soruları cevapsız bırakan Belediye Başkan Adayı Küçük, belediyenin talan edildiği iddialarının ve projeleri bulacağı kaynağın da altını dolduran cevaplar veremedi.

“Beni Düzce İlgilendirir”

Programının sunucusu Sadullah Ünsal’ın ‘HDP desteği var mı?’ sorusu üzerine konuşan Küçük şunları söyledi:

 “Ben Türkiye genelini konuşmuyorum. Beni Düzce ilgilendirir. Ben Düzce’nin adayıyım. Böyle söylem olur mu ya. Dün Hadep deyip bugün onlardan destek isterseniz sizin samimiyetinizden endişe duyarım. O zaman ben de siz kimsiniz derim, siz nasıl Düzcelisiniz derim. Bu hakları bize vermesinler. Artık projelerini söylesinler.“

“Benim Verecek Halim Yok”

Belediyenin talan edildiği iddiasında bulunan Başkan Adayı Küçük, neden savcılığa başvurmadığı sorulması üzere şu ifadeleri kullandı:

“Onu benim verecek halim yok. Ben adayım şuan da. Bana Düzce teslim edilsin. Savcılığa verilmesi gerekenleri ben o zaman veririm. Hiç endişe etmem.”

“Kaynağı Kendiliğinden Çıkacaktır”

Ünsal’ın, “seyirci ve kamuoyu adına bir proje ve kaynağını açıklayın” demesi üzere konuşan Küçük,  kaynak veremeyeceğini belirterek şöyle konuştu:

“Onlar gibi ben 1 milyon getirdim, şunu yaptım demem. Zaten projeleri açıklarken kaynağı da kendiliğinden çıkacaktır. Kaynağın anasını ağlatmışlar.”

“Düzce Siyasetçileri Olarak Yaptık”

‘Bugüne kadar Düzce’ye ne yaptınız?’ sorusuna Küçük’ün yanıtı şu şekilde oldu:

“Onu millet biliyor, halk biliyor. Biz birileri gibi otogar yaptım demeyeyim. Otogarı yapan belli onun için biz yönetim olarak yaptık. Biz Düzce siyasetçileri olarak yaptık.”
 
Haber: S. ÜNSAL


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ