Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük seçim gezileri kapsamında dün akşam Darıcı Mahallesi sakinleri ile buluştu. Parti il teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte belediye sosyal tesislerinde vatandaşlarla buluşan Küçük, yoğun bir sevgi ile karşılandı.

 

 

Kadın-erkek, genç-yaşlı kalabalık bir grup tarafından karşılanan Küçük, el öptü vatandaşlarla tokalaştı. Küçük’e mahalleliler çiçek takdim etti.

 

 

Mahalle muhtarı ve aynı zamanda MHP belediye meclis üyesi adayı Mehmet Turgut Konuşmasında Ömer Küçük’ü takdim ederken rakiplerine ağır göndermelerde bulundu.


Turgut “Düzce çalışanının parasını ödeyemezken Anıtpark’ta havai fişeklerle sanatçılarla gösteri yapan bir belediye başkanı istemiyor. Düzce etrafı korumalarla çevrilmiş, kapısına ulaşılamayan bir belediye başkanı istemiyor.” ifadelerini kullandı.

 

 


Daha sonra söz alan Ömer Küçük belediyeciliğin sevgi, ilgi ve hizmet işi olduğunu belirtti ve “Düzce’nin bağrından çıkan arkadaşlarımızla birlikte Düzce’yi kalkındırmaya geliyoruz, Düzce’nin gülen yüzü olmaya geliyoruz.” şeklinde konuştu.


Darıcı mahallesinin 18 uygulamasından mağdur olduğunu belirten Küçük, darıcı Mahallesi’ne getirecekleri hizmetlerle bu mağduriyeti azaltmaya çalışacaklarını vurguladı. Küçük, otogar konusunda mahalleliye müjde vermeyi ihmal etmedi.


Küçük, “Otogar Darıcı Mahallesi’ne yapılacak. Buradan bir de otoyola Düzce bağlantısı yapılacak.” dedi.


Ömer Küçük ardından birlik içinde olmadıklarını iddia ettiği milletvekillerini eleştirdi ve projelerini çok pahalı olduğu konusunda eleştiren Ak Partililere ağır ithamlarda bulundu.

 

Küçük, “Bir sayın milletvekilimiz diyor ki “Otogar Çilimli’ye olsun” ; diğer sayın milletvekilimiz diyor ki “ Hayır burada kültür merkezi var onu dönüştürelim” ; bir diğer sayın milletvekilimiz de diyor ki “Otoyoldan Düzce’ye giriş beni ilgilendirmez.” Bu arkadaşlarımızı ne ilgilendiriyor ki?”… Raylı sistem pahalıymış. Pahalı olan ne biliyor musunuz? Yalan, dolan, talan… 30 milyon doları 150 milyon dolar olarak göstermeye kalkan bir zihniyet. Ama alışmışlar 30 milyonu 150 milyon gösteriyorlar, fazlasını da kendi yandaşlarıyla paylaşıyorlar. Biz milletimizle paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

 

İktidar partisi tarafındanyönetilmeyen belediyelerden örnekler sunan Küçük, projelerin gerçekleşmesinde bunun belirleyici olmayacağını ifade etti.

 

 

Haber;P.Yıldırım