MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. Esnafla kucaklaşan ve destek isteyen Küçük her gittiği noktada aldığı pozitif enerji ile yoluna devam ediyor.

 



Bazı Meclis üyesi adayları ile Mehmet Akif caddesindeki esnafı adım adım gezen Küçük karşılaştığı tabloyu değerlendirdi.Düzce'nin insanı samimiyeti ,içtenliği özlemiş diyen Küçük biz insanımızla kucaklaşım bütün içtenliğimizle sorunlara çözüm arıyoruz dedi.

 




AK Partinin geçtiğimiz akşam Beyciler mahallesinde yaptıkları programda Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın yaptığı konuşmasında"Muhalefet partilerinin adaylarından belediye başkanı çıkması durumunda bizden kimse destek beklemesin" sözünü eleştirdi.

 

 

"Sayın Milletvekilim göreve talip olduğunda bu şekilde konuşmuyordu.Yasaların bize verdiği hakkı Milletvekilinin verdirmeme gibi bir durumu yok.Tüm Düzce 30 Mart sonrası dirilişe geçecek .Milletvekili korkmaz yasalardan bihaber.Böyle tehdit unsuru içeren ifadeler kullanarak vatandaşa verdiği sözleri unuttu ve büyük tepki toplamaya devam ediyor. Düzce'de 10 yıldır iktidar olan bir partinin Milletvekillerisiniz Düzce'ye ne verdiniz.Burası Düzce buradan kaçamaz onun farkında değil"




Özel bir sağlık merkezine giren ve tüm vatandaşlarla kucaklaşan Küçük yaşlıların ellerinden öperek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Haber;P.Yıldırım