İYİ Parti ve CHP’nin ortak belediye başkan adayı Ömer Küçük, yaklaşan 31 Mart öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda ilk mitingini düzenleyen Küçük Ağa Mahallesi Halkı’yla bir araya geldi.

Küçük, hazırlanan platformdan, seslendiği vatandaşlara yapacağı projeleri anlatırken, belediyenin yanlış yönetildiği iddiasında bulundu.

Eleştiri oklarını AK Parti ve Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’ye çeviren Küçük, önemli açıklamalarda bulundu.



“Har vurup harman savuruyorsunuz”
Geçtiğimiz hafta son kez toplanan mecliste alınan kredi kararını eleştiren Küçük şu şekilde konuştu:

“Düzce’nin kaynaklarını har vurup harman savuruyorsunuz. Düzce Belediyesi’nin son meclis toplantısında, 10 bin lira kredi talebinde bulundular. Daha önce Sayın Belediye Başkanı’nın bir ifadesi var. 420 Milyon borcu olduğunu söyledi. Ama Düzce Belediyesi’nin gelirlerini hiç sizinle paylaştılar mı? Size hiç söylediler mi? ‘Belediye şu geliri, bu geliri var’ Girdiler yerlerimize, 18 uygulaması dediler. Ortak oldular, sonra da o yerleri bize satmaya başladılar. Bizim yerimizi bize satan, bizim yerimize ortak koşan, bizim insanımızla hiçbir eylemini paylaşmayan Düzce Belediyesiyle başarı elde etmek mümkün değil.”



“Neden devamlı kredi peşinde koşturuyorsun bu insanları”
Geçtiğimiz günlerde Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden ve bu ziyarette kendisinden destek izlenen Özlü’nün 12 saat içerisinde gerekli parayı bulmasından bahseden Belediye Başkan Adayı Küçük şunları söyledi:

“Önceki gün ilan etmişsin. ‘Ben sadece bir yazıyla, 12 saatte istediğim parayı getirttim’ demişsin. İyi güzel de, neden devamlı kredi peşinde koşturuyorsun bu insanları? Getirtsene. Getir neyi bekliyorsun. Düzce Belediyesi’nin 420 milyon borcunu senin ekibin yaptı. Senin yöneticilerin yaptı. Getir kapat da görelim. Biz de çekilelim. Ağzımızı açmayalım. Şu çocukları neden borç içine soktunuz ki? Bizim çocuklarımızı borçlandırdılar bizi değil. Ama o borçların hepsini ödeyeceğiz bilesiniz. Yaklaşık 300 milyon geliri olan Düzce Belediyesi, o 420 Milyon borcu rahat rahat öder.”



“Onlara da bakacağız”
Düzce’nin sokak köpekleri sorununa da değinen Küçük ifadelerini şöyle sürdürdü:

“Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz değil mi? Dolayısıyla canlı olan her varlık bizim için bir değer. Biz canlı olan hiçbir varlığı, bir karıncayı bile ezmeye kıyamazken, köpeklerimizi de tövbe haşa öldürecek halimiz yok. Demek oluyor ki onlara da bakacağız. Onları da sahipleneceğiz. Ama onları aç bırakmayacağız. Saldırgan etmeyeceğiz.”
 
Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ