Yerel seçimler öncesinde partilerin Düzce Belediye Başkan adayları da seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, seçim gezileri kapsamında dün akşam Azmimilli Mahallesi'ndeki ev gezilerinin ardından Merkez mahalle muhtarlarıyla düzenlenen yemekli toplantı da bir araya geldi.

Muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Küçük, muhtarlardan mahallelerinde yaşanan sorunlar hakkında da bilgi aldı. Birebir masaları gezerek muhtarlarla sohbet eden Küçük, muhtarlara sorunların çözümü noktasında elinden gelen yardımı yapacağı sözünü de verdi. Küçük, bugünde Kamyoncular Kooperatifine giderek kooperatif üyeleriyle biraraya geldi.

Diğer Düzce Belediye Başkan adayları da boş durmuyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram da bugün Kamyoncular Kooperatifi ve bazı mahalleleri gezerken Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu ve Saadet Partisi Başkan adayı Selahattin Aydın da aday oldukları açıklandıktan sonra gezilerine ara vermeden devam ediyor.