Milliyetçi Hareket Partisi bu zamana kadar Düzce Belediye Başkanlığı için suskun kalmış son olarakta işadamı Ömer Küçük'ün MHP'den Düzce Belediye Başkanı adayı olacağı söylentileri yayılmıştı. Dün açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz'da Ömer Kücük ile görüşmelerde bulunduklarını doğrulamıştı. Bu açıklamaların ardından Ömer Küçük ilk kez dün akşam konuştu.

Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “Son Nokta” programına telefonla bağlanan Küçük, adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Düzcelilerin kendisini aday olarak görmek istemesi halinde MHP'den adaylığını koyabileceğini söyleyen Ömer Küçük, “Parti tarafından bana kararımı vermem için verilen süreyi değerlendiriyorum. Eğer Düzce halkı beni aday olarak görmek isterse bu yarışa katılmak isterim. Halkın istemesi halinde tabiki de aday olmak benim için gurur verici olur.” ifadelerini kulandı.

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz, adaylarını 3 Ocak'ta açıklayacağını ve bu açıklanan isimler arasında Ömer Küçük'ün de olma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirdi.