İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın‘ın Düzce ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti-CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Aydın’ın Gölyaka, Çilimli ve Düzce’de büyük bir coşkuyla karşılandığını söyledi.

Koray Aydın’ın gelişiyle tablonun bir kez daha ortaya çıktığını belirten Başkan Adayı Küçük, ‚Biz güçlüyüz ve kazanacağız‘ açıklamasında bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde karşılarına hep ekonomik sıkıntıların geldiğini ifade eden Küçük, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener geldi, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın geldi, seçmenlerimizin karşısına çıktılar. Sorulan sorulardan, konuşmalardan, taleplerden, sıkıntıların boyutları da ortaya çıkıyor. İnsanlarımız bunalmış durumdalar, çare arıyorlar’ dedi. Düzce’nin sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirten Küçük ‘Bunun için aday oldum. Bunun için Meclis üyelerimiz sahada arı gibi çalışıyorlar. Derdimiz halkımızın sorunlarına çare olmaktır. Biz çözüm önerilerini söylüyoruz buna göre projelerimizi hazırladık. 9 Mart tarihinde de halkımızla projelerimizi paylaşacağız’ diye konuştu.

Haber: S.AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ