MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, seçim çalışmaları kapsamında Partili yöneticiler ve meclis üyesi adayları ile birlikte dün akşam Hamidiye Mahallesi’ndeydi. Halkın büyük ilgisi ile karşılaşan Küçük’e vatandaşlar üzerinde Düzce Belediye Başkanı Ömer Küçük yazılı bir pasta ikram ettiler. Yapılan jest karşısında duygulanan Küçük, pastayı keserken, eğer seçilirsem bu sevginize layık olmaya çalışacam ve tüm zamanımı Düzce için harcayacam dedi.

 

 

Düzceyi unutulan insanların yaşadığı bir şehir olmaktan kurtaracağım diyen Küçük,  Ekonomiyi canlandırıp, işsizliği azaltmak öncelikli görevimiz olacak dedi. Hamidiye Mahallesi’nin yıllardır özlemini duyduğu alt geçit için de söz veren Küçük, bu hizmet bu dönem mutlaka yapılacak dedi.

 

 

Küçük seçim çalışmalarına bugün de gün boyu devam etti. Sabah Düzce Belediyesi Et Kombinası, Köye yönelik Hizmetler Müdürlüğü ve Düzce Hali’nde çalışanları ziyaret eden Küçük, öğlen saatlerinde de fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Fabrika çalışanları ile görüşen Küçük’e fabrika müdürü Yaşar Alpay da sitemde bulundu ve yerel idarecilerin kendilerini hiç ziyaret etmediğini , bu konuda Düzce’de kendilerini yapayalnız hissettiklerini belirterek, biz idarecileri yanımızda görseydik kendimizi daha güçlü hissederdik dedi.

 

 

Küçük ziyaretlerinde Gazileri de unutmadı ve gazilerin sorunlarını dinlemek için Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti.