30 Mart yerel seçimlerine tam 15 gün kaldı. Belediye Başkan adayları bu zorlu seçim yarışı mücadelesinin yavaş yavaş sonuna doğru yaklaştı. Son iki üç aydır seçim gezilerini sürdüren adaylar Düzce'de girilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmamakta ısrarlı. İşte adayların uğrak yerlerinden birisi olan Küçük Sanayi Sitesi’nin bugünkü konuğu MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük oldu. Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından büyük ilgi ve sevgi ile karşılanan Küçük teker teker esnafla tokalaştı, sarıldı ve 30 Mart için destek istedi.



Seçim gezileri sırasında çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan başkan adayı Küçük Düzce'de muhteşem bir tablo ile karşı karşıya geldiklerini belirterek, iktidar partisinin yerel seçim olarak görmediği bu seçimleri genel seçim havasına sokmalarını ise eleştirdi. “30 Mart bir yerel seçimdir, bunlar hem Düzce'de hem de ülke genelinde bu seçimleri genel seçim havasına sokmaya çalışıyorlar.” diyen Küçük, “Düzce bu oyuna gelmeyecek, kendi evlatlarına sahip çıkacaktır.” dedi.



"Ak Partililer tarafından kendisine sözlü saldırılarda bulunulduğunu ifade eden Küçük onların yaptığını biz yapmayacağız. Biz bu konumda asla olmayacağız. Düzceli gerçek değerlerini iyi biliyor. Biz samimiyiz. Partimiz için mücadele örneği veriyoruz. Birileri bir şey söyledi diye bizim onlara cevap verme derdimiz yok. 30 Mart günü halkımızın kutsal oyları ile göreve gelmek istiyoruz." dedi.

 

Haber;P.Yıldırım