MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, fabrika ziyaretleri ile devam etti. Doğanlı Mevkiinde bir tekstil fabrikasında işçilerine seslendi. Önce fabrika sahipleri tarafından ağırlanan Küçük ve ekibi ardından fabrikanın üretim atölyesini gezdi ve işçilere “kolay gelsin” dedi.
İşçileri öğle arasında yakalayan Küçük, fabrika bahçesinde seslenerek destek istedi.

Küçük, Belediyenin temizlik işleri personeli ile bir araya geldi. Hepsini tek tek kucaklayan Küçük, “Düzce’nin yükü sizin sırtınızda önceliğimiz siz olacaksınız.” dedi.

PATRONUNUZU SİZ SEÇECEKSİNİZ!


Sokaktaki mutsuz personelin, vatandaşı da mutlu edemeyeceğini söyleyen Küçük, maaşlarını zamanında ödeyeceklerini ve tüm sendikal haklarının verileceği vaadinde bulundu.

 

 

“Kendi patronunuzu kendiniz seçeceksiniz” şeklinde seslenen Küçük, “ personele 5 yıl önce maaşınızı vermeyen kapıda bağırtanlara oy vereceksiniz bir şey demiyoruz.” şeklinde konuştu.


20 SAAT ÇALIŞIYORUM


Küçük, Yoğun seçim çalışmasında verdiği kısa bir molada sorularımızı yanıtladı. Günde 20 saat çalıştığını ifade eden Küçük,“ Yeterince uyuduk, Düzce uyumadığı sürece uyumayacağız.” Dedi.

Küçük, geçtiğimiz günlerde CHP Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu’nun bir grup MHP’linin CHP’nin kendilerine oy vereceği şeklinde çalışma yürüttüğü iddiasına cevap verdi.

 


Küçük, “Bizim öyle bir çalışma içinde değiliz. Bütün siyasi partili arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. AKP’li CHP’li MHP’lidir. Biz bilemiyoruz. Siyasi görüş endeksli bir çalışma yapmıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki yerel yönetim öncelikli.” dedi.


BEN TABİ Kİ MHP’NİN ADAYIYIM!

Küçük, Diğer partilerden kendisinin seçim çalışmalarında Milliyetçi Hareket Partisini adayı olarak tanıtmadığı yönünde söylemlere ilişkin konuştu.


Küçük, “Eleştirenlere siz kimin neyin adayınız? Diye soruyorum. Ben tabi ki MHP’nin adayıyım. Bütün billboardlarda yazıyor. Önceliğimiz Düzce ve Düzceli’nin yaşayanı. Biz Düzce siyaseti yapıyoruz, şuanda MHP siyaseti yapmıyoruz. MHP’yi ön plana çıkarmam gerekiyorsa genel seçimlerde olmalıydı. Onlar zaten bu hatayı yaptıkları için, Düzce’miz unutuldu. Onlar halkımızın her birine eşit mesafede olsalardı bugün Düzce böyle olmazdı. Bundan nemalanıp oy kazanacağını sananlar şunu bilsinler ki Düzce’nin politikacısı hiçbir zaman olamadılar. Düzce’nin değerleri ön plana çıkaramadılar.” dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır