Ak Parti 6. seçim bürosunu Eski Akçakoca Caddesi’nde açtı. Açılış törenine Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş katıldı.
Açılışta konuşan Kaşıkoğlu MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’ e de sert çıktı.




Kaşıkoğlu, “Başbakanın yüzüne telefon kapatan zihniyet buraya hizmet getireceğim ukalalığında bulunmasın. Herkes haddini bilsin!” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan sayesinde “Ne mutlu Türküm diyene!” cümlesini ilk kez dolu dolu yaşadıklarını belirten Kaşıkoğlu, “Onun ve çalışma arkadaşlarının izinde yürümek, ona destek olmak, ona dava arkadaşı olmak bizim elde etiğimiz en büyük nimettir.” dedi.

Akabinde Belediye başkan adayları Mehmet Keleş’in Türkiye’de görebilecekleri en deneyimli 5 belediye başkanından biri olduğunu vurgulayan Kaşıkoğlu, “Allah izin verirse onun ustalık döneminde ana sorunlarını halletmiş sadece makyajı kalmış Düzce ,bu bölgede bir inci olmaya aday bir kenttir.” dedi.

Seçim bürosunun kurdela kesim töreninden sonra Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş kendi elleriyle bazı vatandaşların üyelik formunu doldurup Ak Parti’ye üye olmalarını sağladı.