Yerel seçimlere doğru partiler çalışmalarını hızlandırırken, siyaset kulislerinde mart ayında yapılacak seçimlerle ilgili farklı söylentiler dolaşıyor. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Düzce’de yüzde 6,5 oranında oy alan CHP bu seçimlerde adayına oldukça güvense de MHP’nin adayı Ömer Küçük’e destek vereceği kamuoyunda konuşuluyor.

 

“CHP ile MHP’nin yerel seçimlerde ittifak yapacağı” yönündeki iddialar ise en çok Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu’nda rahatsızlık uyandırıyor… Seçim programına durmaksızın sürdüren Karslıoğlu, Kalıcı Konutlar’daki ev ziyaretlerinde karşılaştık… Bu söylentilerden oldukça rahatsız olan Karslıoğlu, CHP’nin yerel seçimlerde MHP ile mi çalışacak? Sorusuna açıklık getirdi. CHP’nin 2 dönem MHP adayına destek verdiğini söyleyen Karslıoğlu, söylentilerin vatandaşın kafasını bulandırmak adına ortaya atıldığını savundu. Karslıoğlu, CHP’nin güçlü bir adaya sahip olduğunu söyleyerek bu dönem MHP’nin CHP’ye destek vereceğini belirtti.

DESTEKLEDİK OLMADI!

 

Karslıoğlu, “Bunu kim söylediyse hayal görüyor. Ben iki aydır kapı kapı geziyorum. MHP’nin adayını bizim arkadaşlarımız iki devre desteklediler. Onunla olmuyor, bunu da gördüler. Bunu kim söylüyorsa vatandaşın kapasını bulandırmak için söylüyor. Kesinlikle öyle bir şey yok. Bunu söyleyerek belki oy alabilir miyiz derdindiler. Şimdiye kadar CHP’nin benim kadar güvenilir bilinen adayı olmadığı için 2 dönem desteklediler fakat olmadı. MHP’liler son andan bizi destekleyecekler. Her gittiğimiz yerde ciddi bir destekle karşılaşıyorlar.” dedi.


Ev ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların kendisini kurtarıcı gözüyle baktığını belirten Karslıoğlu, hayali projelerle vaadlerde bulunmadıklarını da sözlerine ekledi.

 

Haber;S.Kaşkır