Yerel seçimler yaklaşırken, partiler arası oy çekişmesi başladı. Bu aralar MHP ve CHP arasında iktidar partisi karşısında alternatif parti olma yarışı hüküm sürüyor. CHP Adayı Basri Karslıoğlu’nun girdiği her ortamda iktidar partisi karşısında alternatif olarak CHP'yi göstermesine ilişkin tartışmaya girmekten kaçınan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, yorumu halka bıraktı.
Küçük, “Biz siyasi büyüklerimizin yorumlarına her zaman saygıyla bakarız. Ama biz söylem değil, eylem yapalım istiyorum. Geçmişi tabii ki tartmak lazım. 2009’da CHP tabanından destek almıştık, mutlu sona ulaştırmak isterdik. Sonuçta derdiniz siyasi parti değil, Düzce’nin bütünü. Abimizin yorumunu halka bırakalım.” dedi.
Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Küçük, şöyle konuştu:
Küçük, “99’dan sonra gerekli değişiklileri yaşayan bir kent. Sorunları yerinde tespit edip çözümleri konusunda vereceği desteklerle Düzce Belediyesi'nin nasıl yönetildiğini göstereceğiz. Bizim çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir. Sorunlarımız çok. Unutulduğumuzu, uyutulduğumuzu söylüyoruz.” dedi.
Küçük, yerel seçimlerde oy kullanmayan çoğunluğu da seslendi:
“Düzce’de yüzde 85 oy oranının yüzde 38’ini almıştık. Yüzde 15 gibi “Nasıl olsa seçilmez” deyip oy kullanmayan Düzceli hemşehrilerimizi de bu sandıkta yanımızda görmek istiyoruz. Bir oy Düzce’nin geleceğini şekillendirebilir.”

Haber; S.KAŞKIR