İYİ Parti ve CHP il yönetimleri tarafından ‘Çaylar Bizden, Sohbet Sizden’ sloganıyla organize edilen etkinlikte Düzceliler'le bir araya gelen İYİ Parti-CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, ‘Vatandaşlarımızın gösterdikleri ilgi ve alakayı görüyorsunuz. Gösterilen teveccühten çok memnunum. Bugün de burada vatandaşlarımızın sorunlarını ve talepleri dinliyoruz’ dedi.



‘Kimsenin demesiyle adaylıktan çekilmem, Düzce’nin adayıyım’
Kitabın Ortasından Özel programına konuk olan ve İYİ Parti- CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e ‘Terörist’ kelimesini kullanmadığını ‘Küllüm yalan’ diyerek ifade eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye de cevap verdi. Haber ekibimize özel açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, ‘Ben Düzce’nin adayıyım. Beni Düzceliler aday gösterdi. Onun bunun söylemesi ile bu yoldan çekilmem’ dedi. ‘Artık sayın da demiyorum kendisine ama demek ki kendisi ne dediğini, dediğinin nereye gideceğini bilemiyor, kestiremiyor. Bu şekilde başkan olarak Düzce’yi yönetemez’ şeklinde konuştu. Küçük ayrıca Özlü’yü bir kez daha canlı yayına çıkmaya davet etti.



Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri ve cafeyi doldurdukları organizasyonda konuklara çay ve simit ikramı yapılırken, hem CHP hem de İyi Parti kadın ve gençlik kollarının da programda hazır bulundukları gözlendi. 





 Haber: S.AYAN
 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ