MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük dün Beyciler Mahallesi’ndeki Mavi Hilal evlerinde kalan vatandaşları ziyaret etti. Burada Vatandaşların sorunlarını dinleyen Küçük’ten Mavi Hilal sakinleri evlerinin ruhsatlarının verilmesini istediler. Evlerin yardım kuruluşunca yapıldığını hatırlatan mahalle sakinleri evlerimizin ruhsatlarını alırsak daha da mutlu olacağız dediler. Başkan Adayı Ömer Küçük de göreve geldikleri takdirde yapılan konutların ruhsatlarının verileceği sözünü verdi.

 

Spor’a olan yakınlığı ile bilinen Küçük, daha sonra Nurettin Zafer stadına geçerek, amatör kümede oynanan maçları izledi. Ardından Nu Door Düzce Gençlik Spor’un Genç Banvitliler ile oynadığı basketbol maçını da izleyen Küçük, salonda bulunan taraftarlara da yanında getirdiği Gençlikspor’un atkılarından dağıttı. Basket maçını başından sonuna izleyen Küçük, Gençliksporun galip gelmesinin ardından sporcuları da alkışlayarak tebrik etti.

 

Seçim gezilerine ara vermeyen Küçük, bugün de partili üyeler ve meclis üyesi adayları ile birlikte Nobel Farma İlaç fabrikasında çalışan işçileri ziyaret edip, seçim öncesi destek istedi.