Yapılan yerel seçimlerin ardından AK Parti İsmail Bayram'la Düzce Belediye Başkanlığını kazanmış Milliyetçi Hareket Partisi ise ikinci sırada kalarak seçimlerde Düzce Belediye Başkanlığını alamamıştı. Seçimlerin ardından seçimi kaybeden Ömer Küçük, ilk kez bugün açıklamalarda bulundu.

Küçük, seçimlerde kendilerine oy atan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, “Düzce Belediyesi'ni kazanamamış olmamış yapılan çalışmaları takip etmeyeceğiz anlamına gelmemelidir. Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerimizle birlikte Belediye'nin yaptığı bütün işlerin takipçisi olacağız. Düzce, özellikle yaşanan 1999 depremlerinin ardından gelişememiştir. Yeni gelen arkadaşımız inşallah yaptığı çalışmalarla Düzce'nin gelişmesini sağlar. Yapılan çalışmalar konusunda her zaman herkesin yardımcısı olmaya hazırız. Bizden yardım isteyen herkese kapılarımız açıktır.” şeklinde konuştu.

“10 yıldır hizmet alamayan yerler yine aynı partiye oy verdi.”

Özellikle Düzce'de hizmet alamayan bazı bölgelerin oylarını yine AK Parti'ye vermesi konusunu da değerlendiren Küçük, “Düzce'de bazı bölgelerin hizmet almadığını biliyoruz. Bu bölgeler buna rağmen yine aynı partiye oy verdi, Umarız doğru bir karar almışlardır. Düzce'nin gelişmeye ihtiyacı var. Artık Düzce için büyük düşünmenin zamanı gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

“Düzce Belediye Başkanı olmak benim hayalimdi.”

Düzce Belediye Başkanı olamaması konusunu da değerlendiren Küçük, “Çocukluğumdan beri tek hayalim Düzce Belediye Başkanı olmaktı ama olmadı. Ben zaten 2004 yılındaki aday adaylığı sürecimin ardından siyaseti bırakmıştım. Bana gelen teklifler doğrultusunda yeniden aday oldum. Artık gençlerin önünü açma zamanı gelmiştir. Ben gençken benden büyüklerimi örnek aldım. Bende artık gençlere yardım etmekten yanayım. Ama ilerleyen sürecin neyi göstereceği belli olmaz.” dedi.