Aday olduktan sonra ziyaretlerine ve çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, dün akşam Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “Son Nokta” programında Yenikent ile ilgili çalışmalarından da bahsetti. Küçük, yapıldıktan sonra unutulan bir yer haline geldiğini söylediği Yenikent ile ilgili, “Yenikent başta Belediye hizmetleri olmak üzere ulaşım, sosyal, kültürel, spor ve hizmet açısından geri kalmış bir bölge haline gelmiş. Orada oturan sıcak kanlı vatandaşlarımızın daha iyi hizmetleri hakettiğini düşünüyoruz. Yenikent'te gerçekten yapılmayı bekleyen çok çalışma bulunuyor.” şeklinde konuştu.

Özellikle Yenikent'in Belediye hizmetlerinden faydalanması gerektiğini de belirten Küçük, “ Başkan olmam halinde öncelikle bu bölgenin Belediye hizmetlerinden faydalanması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Başta yıkılan duvarıyla adından sözettiren Yeşiltepe İlköğretim Okulu olmak üzere sosyal alanlar bakımından, kültürel alanlar bakımından ve belediye hizmetleri açısından Yenikent'i geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bölgenin itfaiye hizmetinden de yararlanması gerekiyor. Çünkü çıkan herhangi bir yangında Düzce'den itfaiye ekipleri bölgeye ulaşana kadar yangın büyüyor. Yenikent sakinleri sahipsiz kalmayacak. Onların rahat etmesi için yapılması gereken her türlü çalışmayı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Düzce için değişik bir proje olarak ön plana çıkan DÜZCETRAM konusundaki çalışmalarından da bahseden Küçük, “Bu gerçekten Düzce için hayal değil. Bunun için Almanya da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerçekten yapılamayacak bir çalışma değil. Bu proje sayesinde insanlar hem ucuza hem de rahatça yolculuk yapabilecek. Zaten Başkan olursak Düzceliler bu projenin hayal olmadığını göreceklerdir.” dedi.