İsminin açıklanmasının ardından seçim gezilerine ve ziyaretlerine ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, bugünü de boş geçirmedi. Küçük, ilk olarak Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nu ziyaret etti. Küçük, ziyareti sırasında Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin yeni yeri hakkında da bilgiler alarak Üniversite'nin sorunlarını dinledi.

Küçük'ün ikinci ziyareti Hamidiye Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı esnafı oldu. MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, pazaryeri esnafının sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söyledi.

Daha sonra Oray Diyaliz'e giden Küçük, diyaliz hastalarını ziyaret ederek onlara moral verip çiçek dağıttı. Hastalardan da moral alan Küçük, hastalara “Siz iyileşeceksiniz ve seçimlerde oy kullanacaksınız. Sizlerle seçimi kazanacağız.” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Küçük, buradaki çalışmalar hakkında da yönetim kurulundan bilgi aldı.

Küçük, ziyaretlerine DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve birlik üyeleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne giderek devam etti.