MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük seçim gezilerini bugün de sürdürdü. Küçük Fevziçakmak Mahallesi esnafını gezerek esnaflarla teker teker el sıkışarak desteklerini istedi.Gezileri sırasında Ömer Küçük, eski bir tanıdığı büyüyüğünü görünce çok mutlu ve duygusal anlar yaşadı.



Ömer Küçük ve ekibi Fevziçakmak Mahallesi'nde yaptığı ziyaretler esnasında yapımı yılan hikayesine dönen ve uzun yıllardır bitirilmeyi bekleyen Kültür Merkezi inşaatı önünde basın açıklaması yaptı. 17 yıldır bitirilemeyen kültür merkezinin ilgisizlik ve sahipsizlikten bitirilemediğini savunan Küçük "Tüm Düzce bütününde olduğu gibi değerlerine sahip çıkılmayan hurdalığa dönen bir Düzce haline geldi artık yeter!" dedi.


Küçük "Talana yetmez diyenlere son diyerek kenara çekilin diyoruz.Biz değerlerimize sahip çıkacağız. Düzce'nin yatırımları ile biraraya gelecek kadromuzu oluşturduk.Görevi acil bir şekilde bizlere verilmesini istiyoruz. Düzce'nin geleceğine sahip çıkmaya geliyoruz"dedi.

 Küçük daha sonra Çakırlar mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.Ardından 18 Temmuz spor salonunda Düzce Belediyespor -Beşiktaş 2.Lig Voleybol maçını izledi.


MHP adayı Küçük'ün 23 Mart Pazar günü itibariyle Kalıcı Konut ziyaretlerine başlayacağı bildirildi.

 

Haber;P.Yıldırım