Düzce Üniversitesinin Akademik Yılı Açılış Töreni Düzce’ye gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, üniversitedeki programın ardından kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cumhuriyet Mahallesindeki Mehmet Akif İnan Ortaokuluna giden Kurtulmuş, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Kurtulmuş öğrencilerin birlikte yaptığı Kur’an-ı Kerim tilavetini dinledi. TÜBİTAK destekli "Robotik Fen Deneyleri" çalışmalarının yürütüldüğü sınıfları gezen Kurtulmuş, öğrenci ve öğretmenlerinden çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.



Kurtulmuş’un okul ziyaretinin ardından bir sonraki adresi 15 Temmuz’da darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığında şehit düşen 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Beyköy Beldesi Çalıcuma Köyü bulunan baba ocağı oldu. Şehidin babası Ramazan ve annesi Hanife Baysan’la bir süre sohbet eden Kurtulmuş, ardından AK Parti İl Teşkilatını giderek teşkilat mensupları ve üyeleriyle buluştu. Kurtulmuş’un teşkilat ziyaretini Düzce Belediyesi ve Düzce Valiliği ziyaretleri izledi.





Saat 19.30’da 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek Şehitler Gecesine katılacak olan Kurtulmuş, geceyi Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerinde geçirerek 09 Aralık Cuma günü Bolu’da gerçekleşecek program için yarın kente hareket edecek.