Cumhuriyet Halk Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı olması kesinleşen Eczacı Evren Kuşçuoğlu dün akşam “Seçime Doğru” programında ilk kez açıklamalarda bulunarak Başkan seçilmesi halinde Düzce için yapmak istediği çalışmalardan bahsetti.

Kuşçuoğlu özellikle vatandaşların sorunlarını anlatması için Halk Meclisi gerektiğini söyleyerek “Düzceliler'in bir mecliste biraraya gelerek sorunlarını gerekli yerlere anlatması gerekiyor. Bunun içinde Halk Meclisi kurulmalıdır. Vatandaşlar burada sorunlarını konuşup daha sonra bu sorunların Belediye Meclis'in de ele alınması gerekiyor. Böyle yapılarak halkın sorunları daha dikkatli bir şekilde takip edilebilir.” şeklinde konuştu.

Belediye hizmetlerinin takip edilmesi ve Belediye'nin halka açılması için e-Belediye çalışması yapılması gerektiğini de söyleyen Kuşçuoğlu, “e-Belediye sistemiyle internet aracılığıyla vatandaşlar sorunlarını yazabilir ve Belediye'nin çalışmaları internet üzerinde takip edilebilir. Bu sistem belediye şunu yaptı, bunu yaptı şeklinde değil de bütün çalışmaların anlatıldığı, vatandaşların sorunlarını dile getirdiği bir şekilde işleyebilir.” ifadelerini kullandı.

Kuşçuoğlu Yenikent başta olmak üzere Düzce'nin birçok sorunu olduğunu ve Başkan olması halinde bu çalışmalara ağırlık vereceğini de sözlerine ekledi.