MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, Partisinin Akçakoca Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısına katıldı. Burada Partililere ve ilçe halkına hitaben bir konuşma yapan Kutluata, sözlerinin başında Aslen Akçakocalı olduğunu hatırlattı ve inşallah Akçakoca Halkı bir daha yanılmayacak ve kendi milletvekili seçecek dedi. Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu ile çok iyi bir dostluğu olduğunu da dile getiren Kutluata, ancak Çiloğlu, Ak Parti iktidarının günahlarını omuzlarında çekmeye gücü yetmez. Bu ilçede MHP'yi göreve getirin ve Çiloğlu'nu da bu günahlardan kurtarın çünkü dert bir değil, bini aşmış durumda bu vebal çekilecek bir vebal değil dedi.

Bölgenin fındıkla geçimini sağlayan bir bölge olmasından ötürü fındık konusuna da değinen Kutluata, Fındıkta her yıl zarar ediliyor. Bunu hükümet bilmiyor mu biliyor, .Bu onların bir politikasıdır. Her yıl fındıktan elde edilen zararla 5 boğaz köprüsünün yapılabileceğini unutmayın, bu paralarla birileri hep zengin ediliyor dedi.

Yerel seçimlerin önemine de değinen Kutluata, seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek , bu seçimlerde zalim iktidarın paçasından kapacaz, ardından genel seçimlerde bu iktidarın sırtını yere serecez dedi.