Liberal Demokrat Parti Düzce İl Başkanlığı 3.Olağan Kongresini yaptı. Seçime tek aday olarak giden İl Başkanı Alaattin Dağ güven tazeledi.  Kongre saygı duruşu yapılırken İstiklal Marşı okunmadı. Oy verme işlemi öncesi partililere ve basına konuşan Liberal Demokrat Parti MKYK Üyesi Emine Çetin, 1994 yılından bu yana var olduklarını belirterek çizgilerini değiştirmeyen tek siyasi parti olduklarını ifade etti.

Çetin, partinin ideolojisini anlatarak yüzde 10 barajının kendilerini iktidara taşımadığını dile getirdi. Çetin en büyük handikaplarının hazine yardımımı alamamak olduğunu ifade ederek kendi katkılarıyla partiyi ayakta tuttuklarını aktararak bu durumu demokrasi misyonerliği ve demokrasi Don Kişotluğuna benzetti. 
Çetin ayrıca Türkiye’de mevcut durumda demokrasinin olmadığını çocukları ve gelecekleri için çaba gösterdiklerini söyledi.
Çetin’in açıklamalarının ardından oy verme işlemi başladı. Seçimin sonunda başkanlığa devam eden İl Başkanı Alaattin Dağ, kongreye daha önce katılacağını söyleyen ve rahatsızlığı nedeniyle kongrede yer alamayan Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker’in adına kısa bir açıklama yaparak teşekkür etti. Başkan Dağ, 7 Haziran seçimleriyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Seçim sonrası yönetim kurulunda yer alan isimler, disiplin kurulu ve Büyük Kongre Delegeleri şöyle oluştu.
Yönetim Kurulu:                             

1.Nihat Koğalar 2.Semih Savaş  3.Şahin Zorlu 4.Veysel Dağ 5.Cengiz Tezcan 6.İsmail Çelebi 7.Sadık Baş 8.Fazlı Yak
Disiplin Kurulu:
1.Muhammet Yıldız 2. Şaban Kahveci 3. İsmail Ataseven 4. Onur Kaya 5.Oktay Kıbrıs
Büyük Kongre Delegeleri:
1.İsmail Çelebi 2.Şahin Zorlu 3.Alattin Dağ 4.Nihat Koğalar 5. Cengiz Tezcan 6. Semih Savaş

Haber:Y.SEVER