Düzcespor pazar günü saat 13:30'da 18 Temmuz Stadyumu'nda Anadolu Üsküdar ile karşılşacak.
Kritik maçlardan birine çıkacak olan Düzcespor'da hedef galibiyet.
Alt sıraların kaynadığı ve her an dengelerin değiştiği grupta Düzcespor geçen hafta kaybedilen Ankara Demirspor maçı hariç puanlar toplamaya başladı Hastalıklara rağmen Düzcespor başarılı sonuçlar aldı.
Teknik heyet oyuncularına, oyuncularda kendilerine güveniyor. Alınacak üç puanın yanı sıra son hafta yapılacak olan MKE Kırıkkalespor deplasmanına da moralli gitmek istiyor.
Yapılan karşılaşmalarda sergilenen futbol teknik heyetin ışık görmesini sağladı. Ayrıca son haftalarda orta saha sorunu da geride kalırken, orta sahanın rakiplerin hatasını değerlendirerek attığı gollerle kazandığı maçlarda oldu. Düzcespor başarılı sonuçlarla seyircisinin tekrar sahalara akmasını da sağlamaya başladı. Kaybedilen maçlar sonrasında artık tribünlerde azalma görülüyordu. Sonrasında toparlayan Düzcespor pazar günü yapılacak olan Anadolu Üsküdar maçında taraftarlarını bekliyor. Seyircinin desteği ile lideri yenmeye çalışacak olan takımda moraller yerinde.
Teknik heyet ligde kalma konusunda umudunu asla yitirmedi. Final olarak görülen iki maçtan alınacak 6 puan ile üst sıraları dahi zorlanması hedefleniyor. Ancak bu düşünceler için Düzcespor'un mutlaka ama mutlaka taraftarının desteği ile bu maçtan üç puan ile çıkmak zorunda. Taraftar takımı kucaklarken maç sonrasında ise oyuncular kendilerini asla yalnız bırakmayan sevenlerini unutmuyor.
Birliğin oluştuğu Düzcespor'da geriye kalan iki maçta önce Lideri yenerek kırıkkale maçına moral depolamak ardından son maçıda kazanıp artık süt sıraların hesabını yapmak istiyor bunu başarmak içinde en büyük gücünü kazansada kaybetsede kazanması için sürekli destek verenlerle sadece takımı için tezahurat yapan cefakar taraftarlarını maça bekliyor.