MHP İL Başkanı Kenan Ilgaz, seçim gezilerine devam eden partisinin belediye başkan adayı Ömer Küçük ile birlikte son olarak Boğaziçi beldesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çeşitli açıklamalarda bulunan ve Mehmet Keleş hakkında hazırlanan dosyayı kendisinin değil, Düzce halkının merak ettiğini söyleyen Ilgaz, “ Metin Kaşıkoğlu'na çok basit bir şey sordum. Ben naçizane görevimi yerine getirmek adına, vatandaşın çok merak ettiği çok basit bir şey sordum. Belediye Başkanını niye yeniden aday göstermediniz? Hazırlanmış bir dosya var. Kaşıkoğlu'nun Başbakan'a verdiği bu dosyanın içeriğini açıklayın. Bunu ben merak etmiyorum. Düzce'deki vatandaş merak ediyor. Herhalde kaybedeceklerini anladılar sinirleri yıprandı. Beni bir dövmedikleri kaldı. Adabını ve üslubunu zorlayan bir şekilde Sayın Milletvekili bana cevap vermiş. Bir kere benim mahallenin horozluğunu yapmaya niyetim yok.” diyerek, sadece muhalefet görevini yerine getirdiğini kaydetti.

Ilgaz, “ Benim siyaset yapma anlayışım Metin Kaşıkoğlu'nu hiç ilgilendirmez.” şeklinde konuşarak, genel başkanlığının kendisine il başkanlığı görevini verdiğini, kendisinin de bu görevi yerine getirmeye çalıştığını yineledi.