AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Cumayeri ilçesinde Anayasa Değişikliği Halkoylaması çalışmalarını sürdürdü. İlçede ilk olarak esnaf ziyaretleri yapan ve bütün esnafları gezen Keşir ve beraberindeki heyet, ardından seçim otobüsü ile Cumayerililer’i selamladı.

Cumayeri’nde esnaf ziyaretinin ardından Avlayan Köyü’ne geçen Keşir, köyde bulunan Hafızlık Kuran Kursu’nu ve ev ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e İlçe Başkanı Musa Birdal, Belediye Başkanı Recep Tuna, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Yıldırımşak, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sezgin, İGM ve Meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Keskin, esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise referandum çalışmaları maratonun son günlerinde esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı. AK Parti heyetleri esnafları tek tek ziyaret ediyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında Büyük Cami çevresi ve Ayakkabıcılar Çarşısı’nı gezen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Kadın ve Gençlik Kolları, hem broşür dağıttı hem de anayasa değişikliğine evet desteği istedi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, tüm esnafların ellerini tek tek sıkarak sohbet etti.