Yerel seçimler öncesinde Belediye Başkan adaylarıyla birlikte meydanlarda gördüğümüz AK Parti Düzce Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte yeniden meydanlara inecek.

AK Partili Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu teşkilat mensupları ile birlikte, yaz tatilinde halkın arasına karışarak AK Parti İktidarının icraatlarını anlatacak ve tespit edilen sorunların çözümü için girişimlerde bulunacak. Yaz Dönemi Teşkilat Çalışma Programı’na, milletvekilleriyle birlikte AK Parti’nin il, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları ve bütün teşkilat mensupları katılacak.

AK Parti Düzce Milletvekillerinin de “Yaz Dönemi Teşkilat Çalışma Programı” kapsamında belde, köy ve mahalle ziyaretlerine önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

Parti mensupları belde, köy ve mahallerin ziyaret edileceği çalışmalarda ayrıca sendikalar, esnaf odaları, ziraat odaları, meslek odaları ve gönüllü teşekküller ziyaretler ederek talepleri dinleyecek.

Çalışma programına bu zamana kadar Düzce'ye gelmemesiyle eleştirilen AK Parti Düzce Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış'ın katılıp katılmayacağı ise henüz kesinleşmedi. Meclisin tatile girmesiyle birlikte Yakış'ın da programlara katılması bekleniyor.