AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisine bir arada giderek kayıtlarını yaptırdı. Kayıtların ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, “Çok güzel bir sonuç oldu. Milletimiz sağduyulu davrandı. Tek başına iktidarı bize nasip etti. İnşallah önümüzdeki 4 yıllık süre içinde güzel icraatlarda bulunacağız. Hem Türkiye hem de Düzce için çok güzel projelerimiz var. Bunları takip edeceğiz. İnşallah 2019 yılında alnımızın akıyla milletimizin karşısına geçip, evet biz söz verdik ve bunları yerine getirdik diyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise “ Milletimizin sağduyusuna her zaman güvendik. Bu dönemde de bizi yanıltmadılar. Allah’a şükür ülkemiz, komşularımız ve ikili içinde olduğumuz ülkeler için de rahatlık oldu. İnşallah çok güzel günler olacak. Önümüzde çok güzel 4 yıl olacak. Ülkemiz ve bilhassa Düzce’miz için milletvekili arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise “Hem partimiz adına hem de ülkemizin geleceğimiz adına son derece mutluyum. Çok işimiz var. Bu aynı zamanda büyük bir sorumluluk demektir. 1 Kasımdan sonra bizi tebrik edip, çok yoruldunuz dediler, ben de işimiz yeni başlıyor diye cevap verdim. Hem parlamento gündemi hem de şehrimizin gündemi yoğun. Şehrimiz ile ilgili verdiğimiz sözler verdik. Önümüzdeki 4 yılda yapmayı planladığımız hedeflerimiz var. Anayasa değişikliği ile ilgili yoğun bir temponun bizi beklediğini biliyoruz. Kadın milletvekillerimizle hem kadın alanında hem de yasama faaliyetlerinde kadın-erkek el ele demokrasinin devamından yanıyız. Memleketimize ve meclisimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekilleri, Düzce’den getirdikleri fındıkları meclis çalışanlarına ve basın mensuplarına hediye etti. 
haber:s.kaşkır