AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yatan ve Acil Servis’te tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Keskin, yeni binasına taşınan Düzce Devlet Hastanesine ziyaret ederek Başhekim Ahmet Zengin’den bilgi aldı. Uzun zamandır yeni yerine taşınması için büyük çaba sarf edilen Düzce Devlet Hastanesinin hizmete açılmasının ardından hastanede incelemelerde bulunan Keskin, hem hastaları ziyaret etti hem de Başhekim Ahmet Zengin’den hastane hakkında bilgi aldı.



Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak servislerde yatan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastaların halini hatırını soran Keskin, istek ve talepleri olup olmadığını sordu. Keskin, hastane kantinine uğrayarak hasta yakınlarıyla sohbet etti.

Geçtiğimiz hafta yeni yerine taşınan Acil Servis’e giren Keskin, Acil Servis’teki hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar ile geçmiş olsun dilek ve temennilerini dile getirdi. Hemşirelerle ve hastane personeli ile görüşen Keskin, bazı eksikliklerin tamamlanması için Ankara’da temaslara başlayacağını söyledi.



Siyasi olarak özellikle hemşire ve doktor gibi açıkların kapanması için Ankara’da çalışacağız
Hastane ziyaretinde konuşan Keskin, “ Hastanemizin açılışı için geçtiğimiz sene çok büyük uğraşlar verdik. Başından sonuna kadar bu açılış için Bakanımızla, Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla mücadele ettik ve sonunda hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Hastanede yatan hastalarımızın memnun olup olmadıklarını yerinde görmek istedik. Acil Servis’imiz yeni taşındı. Burada bazı eksiklikler olabilir ama hastane yönetimimiz bu eksiklikleri giderecektir. Biz de siyasi olarak özellikle hemşire ve doktor gibi açıkların kapanması için Ankara’da çalışmalar yapacağız. Hastane personelinin iş yükünün hafiflemesi için elimizden geleni yapacağız” ifadelerinde bulundu.