CHP Düzce Merkez İlçe Başkan Adayı Bahri Gürel, Kalıcı konutlarda bulunan delegeler ile kahvaltıda bir araya geldi. Delegelerden Merkez İlçe Başkanlığı için destek isteyen Gürel, Düzce’nin sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.




Toplantıda konuşan,  CHP Düzce Merkez İlçe Eski Başkanı Alaattin Duran, partinin geleceği için genç kuşağın temsilcisi olarak Bahri Gürel’e İlçe Başkanlığını teklif ettiklerini söyledi. Duran konuşmasına şöyle devam etti: “ CHP Düzce Merkez İlçe Başkan Adayını hem basınımıza hem de Kalıcı Konutlar mahallesindeki delegasyona tanıtmak amacıyla böyle bir toplantı düzenledik. Bugün Bahri Gürel kardeşimizi İlçe Başkan adaylığına genç kuşağın temsilcisi olarak  yeni gelen bizim ardımızdan gelen genç kuşağı temsilen CHP Düzce Merkez İlçe Başkanlığını teklif ettik. Kendisine teşekkür ediyoruz büyük bir şevk ile teklifimizi kabul etti. Bugün kalıcı konutlar delegasyonu ile başlayıp daha sonra Konuralp bölgesindeki delegasyon ile bir araya gelip onlarında desteğini talep edeceğiz. Sevgili delegeler sizler CHP’nin vicdanısınız.  Aynı zamanda adalet dağıtıcısısınız.  Partimizin geleceğini kurma adına sizlerin çok önemli bir görevi var. Bizler siyasetten yavaş yavaş yaşımız gereği çekileceğiz. Partinin geleceği için genç kuşaklara destek vermeliyiz. Sizlerde bizim gibi düşünüyorsanız Bahri Gürel kardeşimize destek vermelisiniz.”
 


Düzce’nin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Bahri Gürel konuşmasında şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana partimiz ülkeyi gençliğe emanet etmiştir.  Bende bir Düzceli genç olarak sizlere teşekkür ediyorum. Bu güzel toplantıda bu güzel insanlar ile birlikte olmak sevindirici. Buradaki delegelerden merkez ilçe başkanlığı için destek işitiyorum. Ben Düzce’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunlar için 3 ay istiyorum. Benim Düzce için hayalim var. Özellikle 99 yılında oluşan depremler ile geri kaldık. Bunlar için bir hayalimiz var. Gerek enerjimiz ile gerek sorunları bilme konusunda ortak akılla bu konuları çözeceğiz. Bu süreçte bugün burada kalıcı konutlar delegasyonundan merkez ilçe başkanlığı için destek istiyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyor saygılar ve sevgiler diliyorum.”



 

CHP Düzce Merkez İlçe Başkan Adayı Bahri Gürel kimdir?
1988 Düzce Merkez doğumlu. İlköğretimini Namık Kemal İlköğretim okulunda, orta öğretimi Arsal Anadolu Lisesi’nde, lisans öğrenimini İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. Düzce’de inşaat ve projelendirme konularında danışmanlık yapmaktadır.Doğma büyüme Düzceli olan Bahri Gürel Düzce şehrini ileri götürmek adına; gerek altyapı, gerekse de sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan hedefleri ve projeleri bulunmaktadır.