Pazar günü yapılan ve tarafların karşılıklı olarak sert mesajlar da verdiği Merkez İlçe Kongresi'nde üçüncü kez göreve seçilen Mustafa Keskin, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı. Keskin daha sonra yaptığı basın açıklamasında, satır aralarında geleceğe dönük ince mesajlar verdi.İl Seçim Kurulu Müdürü Saliha Kozok'tan mazbatasını alan Keskin ardından Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda yaptığı basın açıklamasında, yaklaşık yüzde 65'i değişen listelerinde Düzce'nin tüm etnik yapısının görülebileceğini, partinin her kademelerde görev yapan kesimlerini de kucaklayarak, parti disiplini ile parti organlarının yanında olduklarını ifade etti.

Keskin,siyasette yeni yüzler, hizmet yolunda yeni isimlerin görüleceği önümüzdeki dönemde, tüm halkı da yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.

VKeskin Siyasette yeni yüzler ve yüzde 65'i değişen listelerin bir tasfiye anlamına mı geldiğine ilişkin bir soruya ise, Ak Parti bünyesinde daha olarak aktif olarak görev yapmayan kişilerin de göreve getirildiğini, herhangi bir tasfiye sürecinin söz konusu olmadığını söyledi.