Milliyetçi hareket partisinin 12 Ocak Pazar günü yapılacak olan merkez ilçe kongresi çetin geçecek, Ömer Albayrak ve Adem Gençtürk’ün ardından Eski Muhtar ve Muhtarlar Derneği eski başkanlarından Aydın Dursun da yarışa dahil oldu. Du

Dursun, parti binasında öğle saatlerinde düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. Dursun’ın adaylık açıklamasında MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz da yer aldı. Öncelikle kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Dursun, teşkilatlara yapılan istişareler sonucu adaylığını koymaya karar verdiğini belirtti.
Dursun, “ Vatan topraklarının peşkeş çekilmeye başlandığı, doğruluk, dürüstlük, ahlak değerlerinin yozlaştığı, kutsal değerlerimizle alay edilmeye başlandığından her geçen gün şiddetini attıran algı operasyonları, halkı azarlayan kendini beğenmiş sokak kabadayıları yüzünden teşkilatımın bu kararına kayıtsız kalamazdım. Bundan dolayı merkez ilçe başkanlığına adaylığımı koydum.” dedi.
Üç adaylı kongrenin demokrasi seçimi olacağını söyleyen Dursun, seçimin sonucu ne olursa olsun teşkilatla bağlarını kopartmayacağını belirtti. “Kimsenin adayı değiliz” diye net konuşan Aydın, “ kongreyi sokak kabadayılarından kurtulmak için son dönemeç olarak yorumladı.

Haber;S.KAŞKIR