Vatan Partisi Düzce merkez ilçe kongresi parti binasında yapıldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Fethi Sönmez ‘’ABD’nin karagücüm dediği bölücü örgütle savaşıyoruz. Açılımla yol alan bölücülük şimdi hendeklere gömülüyor. Güneydoğu halkı artık terör örgütüne tavır alıyor. Kürt Türk hepimiz Türk milleti olarak birleşiyoruz. Bu yürütülen mücadelede ABD ile karşı karşıyayız. İktidar tutarsız ve ne yaptığını bilmez haldedir. Rusya, Suriye ile düşmanlık yaparak bu mücadele kazanılmaz.Terörü tam anlamıyla bitirmek için  Suriye, İran ve Irak ile güç birliği yapmalıyız.Rusya ile yeniden dostluk ilişkileri geliştirmeliyiz.
Artık Türkiye bu çözüme mecburdur. Ankara’da Türkiye’yi savunan bir milli hükümet ve üretim ekonomisi mecburiyet haline gelmiştir. Partimize katılımlar hızlanmıştır. 2016 Vatan Partisi yılı olacak.Türkiye yeniden Atatürk Cumhuriyeti rotasına girecek.Türkiye’nin geleceği için bu vatan savaşının zaferi için bütün gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte ayağa kalkıyoruz.’ Dedi.


Kongrede, Merkez İlçe Başkanlığına Hamiyet Esmer seçilirken Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ayşe Atasoy, Dilber Hatipoğlu, Emre Demircan, Nurdane Yılmaz, Meliha Güven, Hatice Sevim, İsmail Albayrakoğlu, İbrahim Gül, Selma Önen, Semra Oran, Sevgi Paşaoğlu ve Vedat Demir seçildiler.


Haber:Y.SEVER