Ak Parti’de bugün, eski ve yeni merkez ilçe başkanları arasında devir teslim töreni yapıldı. Yeni merkez İlçe başkanı Durmuş Arslan, Mustafa Keskin’den görevi teslim aldı. Devir teslim töreni sırasında Durmuş Arslan ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Eski Başkan Mustafa Keskin’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Yılmaz, “İki dönem ilçe başkanlığı yapan Mustafa Keskin’in görev süresi tamamlanmış oldu. Kendileri bu dönem aday olmadılar. Devir teslimi gerçekleştirmek üzere biraya geldik. Çarşamba günü de yeni seçilmiş Durmuş Arslan mazbatasını yüksek seçim kurulundan aldı. Bizlerde teşkilat mensupları arasında bunu gerçekleştirmek için burada toplandık. Ben bundan önceki dönemlerde yapmış olduğu görevlerden dolayı eski İlçe Başkanımız Mustafa Keskin’e tekrar teşekkür ediyorum. Yeni başkan Durmuş Arslan ve yeni yönetimine de hayırlı olsun diyorum.” Dedi.

Merkez ilçe yönetiminde Arslan’la beraber çalıştıklarını anımsatan Mustafa Keskin ise, yeni başkana ve yönetimi başarılar dilerken “başkanın her zaman arkasında olacağız.” Sözünü verdi.

Keskin, “Yaklaşık 6 yıldan beri görevimi sürdürdüğüm merkez ilçe başkanlığında yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte partimiz ve Düzce’miz için iyi hizmetler yapmaya çalıştık. Kendi içimizden yönetim kurulu başkanı olan Durmuş Arslan merkezi ilçe yönetimde beraber çalıştık ve bugün merkez ilçe başkanı olarak görevi devralıyor. Biz merkez ilçe yönetimi ve şahsım olarak seçilen arkadaşlarımıza yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz. Tüm arkadaşlarımızla beraber bundan sonra da partimizin hizmetinde olacağımıza, başkanın arkasında olacağımızı ve partimiz ve düzce için sonuna kadar çalışacağımıza söz veriyoruz.” Şeklinde konuştu.

6 yıl boyunca Keskin ve yönetimin çok başarılı işler yaptığını belirten Arslan, Keskin’e teşekkür ederek plaket taktim etti.

Haber; S. KAŞKIR