Partilerde kongre heyecanı devam ediyor. MHP'de il yönetiminden sonra şimdi de merkez ilçe için yeniden yapılanma düğmesine basılıyor.

2002 genel seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olan Ömer Albayrak, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

MHP il binasında düzenlenen aday açıklamasında bazı partililer de Albayrak'a destek için hazır bulundu. MHP Merkez İlçe Başkanlığı yarışında “Ben de varım“ diyen Ömer Albayrak sözlerine hükümeti eleştirerek başladı. Albayrak, “Maalesef ülkemizi yönetenler Amerikan askerlerinin ülkelerine sağ salim dönebilmeleri için dua etmiştir. Daha sonra gelişen olaylarda önce Libya sonra Mısır ve son olarak Suriye kan gölüne çevrilmiştir. Eş zamanlı olarak da ülkemizin dengeleri alt üst edilmiştir. Sıranın Türkiye’de olduğunu sadece devletimizi yönetenler bilmemektedirler.“ dedi.



Bölünmeye zemini hazırlanıyor

Eskişehir, Afyon, Kütahya gibi illerde ülkü ocaklarını kurduğunu belirten Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ülkücülerin teröre engel olabileceğini söyledi. Albayrak, “Hükümetin çözüm ortağı bölücü başının İmralı’dan verdiği direktifler harfiyen uygulanarak ülkemizin bölünmesinin zemini hazırlanmaktadır. Bu planın başarıya ulaşmasına engel olacak tek ve en etkili güç Genel Başkan Devlet Bahçeli önderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücülerdir.“ diye konuştu.

Albayrak konuşmasını adaylığını açıklayarak tamamladı. “Milletimizin refahını arttıracak, huzur ve güvenini tesis edecek, geleceğinden emin olmasını sağlayacak olan MHP iktidarına Düzce’den hizmet etmek için İlçe Başkanlığı’na aday olmuş bulunmaktayım.“ dedi.

 

Haber:Y.SEVER