İYİ Parti Düzce Kurucu İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, parti yönetim kurulu listelerini yavaş yavaş oluşturmaya başlamasının ardından Ankara’nın yolunu tuttu. Katırcıoğlu sunduğu listelerin İYİ Parti Genel Merkez nezdinde onaylanmasının ardından Öncü TV Ana Haber Bülteni’ne canlı olarak bağlanarak o isimleri açıkladı.

"Başkanlık için çok adayımız var"
İsminin İYİ Parti Kurucu İl Başkanı olarak açıklanmasının ardından çok kısa sürede hızlı bir mesafe aldıklarını belirten Katırcıoğlu şu açıklamalarda bulundu:

“İki ilçemizin yapılanmalarını tamamladık. Çok genç bir kadro oluşturduk. Oluşturduğumuz listeleri de Ankara’ya sunduk. Genel Merkez onaylayarak mazbatalarımızı verdi. Süreç Türkiye’nin var olmasıyla ilgili. Biz İYİ Parti olarak Türkiye’nin olumsuz şartlarından kurtulması için çalışacağız. Düzce ve Türkiye için çok iyi olacak. Gümüşova ve Cumayeri ilçelerimizin yönetim kurulları tamamlandı. Akçakoca ve Gölyaka nüfus oranı fazla ilçelerimiz olduğu için oraları tamamlamak için biraz zaman istedik. Başkanlık için çok adayımız var. Listelerimiz çok genç ve dinamik.”



Katırcıoğlu Ankara paylaşımlarını aktarmasının ardından, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanının Yunus Özay Er, İYİ Parti Gümüşova İlçe Başkanının Ramazan Özdemir, İYİ Parti Cumayeri İlçe Başkanınınsa Ahmet İpek olduğunu açıkladı.




Haber: Ö.YILMAZ