Düzce’de her kış yapılan eleştirilerin başında yağan kar ve havaların soğuk olması sebebiyle sokak ve kaldırımlarda oluşan buzlar geliyor… Buz pistine dönen kaldırımlarda düşüp kayanlar hastanelik oluyor… Bu kış kayan kaldırımlar yerel seçimlerle birlikte aday adaylarının da gündeminde…

CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu yaptığı yazılı açıklamada mermer kaldırımları eleştirerek vatandaşların Düzce’ye zararlı değil, faydalı olacak kadrolara oy verme çağrısında bulundu.
Karslıoğlu, Düzce’deki yaya yollarına, tretuarlara ve sokaklara mermer döşetilmesinin yanlış olduğunu defalarca söylediğini hatırlatarak “Maalesef Belediye yetkilileri tarafından hiç dikkate alınmadı. Bu mermerler yazın Düzce’deki sıcaklığın artmasına neden oluyor, kışın ise kar yağıp don olunca buz pistine dönüşüyor. Vatandaşlarımız yürümekte zorluk çektiği gibi üç güne 448 vatandaşımız düşerek bir çoğu kolunun bacağının kırıldığı bilinmektedir. Soruyorum; AKP’den Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan arkadaşlara, bunu hesabını kim verecek. Bunların derhal değişmesi gerektiğini anlamışlardır. Düzceliler’in parasını da nasıl gelişigüzel kullanıp belediyeyi de borç batağına sokmuşlardır. Ben Düzceli vatandaşlarımızın 30 Mart 2014’te partizanlığı bırakıp, oyunu Düzce’ye zararlı değil faydalı olacak kadrolara vermelerini tavsiye ediyorum. Bu kadrolar sizin karşınıza gelip oy isteyecekler, tekrar oy verdiği takdirde vatandaşlarımızda bilmeyerek bu sorumlulara ortak olacaktır. “dedi.

Haber: S. KAŞKIR