Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, dün Ankara’da yapılan İl Başkanları Toplantısının ardından her hafta gerçekleştirdiği haftalık basın toplantısı için basının karşısına geçti.
Saadet Partisi olarak seçimleri kazanmak için her ilçe ve beldede olacaklarını söyleyen Mertol, “Yemeyecek, yedirmeyecek adaylar göstereceğiz” dedi.



“Hanım kardeşlerimize kadrolarımızda yer vereceğiz”

Saadet Partisi’nin aday profiline ilişkin bir değerlendirmede buluna Mertol, şöyle ifadelere yer verdi:
“Düne kadar bizimle ilgisi alakası olmamış olmasına rağmen, sağlam karakterli, dürüst olacak. İşi ehline verecek. Kapısını açık tutup kamplaşmaya izin vermeyecek. Beldesini yaşabilir hale getirecek belediye başkanına ihtiyacımız var. Milli Görüşçü adaylarla yolumuza devam edeceğiz. Bu seçimlerde hanım kardeşlerimize kadrolarımızda yer vereceğiz.”

“Dirsek teması sözü yanlış yere çekilmesin”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yaptığı, “Biz bu seçimlerde hiçbir parti ile ittifak yapmayacağız ama dirsek teması içinde olacağız” açıklamasının farklı şekilde algılandığını kaydeden Mertol, şöyle konuştu:
“Mahalli idareler seçimlerinde ittifak yapmıyoruz, yapmayacağız. Açık ve net söylüyoruz. Dirsek teması sözü yanlış yere çekilmesin. Bizim adayımıza başkalarının oy vermesi için tabi ki yapacağız. Her yerde, ilçe ve beldede kendi adayımızla seçime gireceğiz.”

Mertol son olarak 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, adaylığı açıklanan isimlere de kolaylıklar diledi.

HABER: Ö. YILMAZ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8