Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol, meclis üyesi ve teşkilat mensubu partililierle kalıcı konutlara seçim gezisinde bulundu. Kalıcı konutların durumunu yerinde tespit etmeyi ve halkın sorunlarıyla birebir ilgilenmeyi amaçlayan Mertol, ziyaretinde ilginç bir yöntem kullandı. Mertol ve ekibi Düzce merkezden kalıcı konutlara belediye otobüsü ile gelirken vatandaşların sorunlarını da dinleme imkanı buldu.

 

 

Çok farklı bir projelerimiz var

 

Mertol, kalıcı konutların ulaşım, temizlik, ilaçlama, başıboş hayvan ve iş merkezleri açısından sıkıntılar olduğunu tespit ettiklerini vurgulayarak, çok farklı bir projeleri olduğunu söyledi.
Mertol, "Sadece kalıcı konutlardan sorumlu bir belediye başkan yardımcılığı düşünüyoruz. Onun altında ilgili birimlerden elemanlar tahsis edeceğiz, ekipman tahsis edeceğiz ve bunlar sadece kalıcı konutlara hizmet edecek." dedi.

 

Maalesef kaderine terk edilmiş

 

Kalıcı konutlardan sorumlu ekibin burada ikamet edeceğini belirten Mertol, kalıcı konutların kaderine terk edildiğini vurguladı. Mertol, "Kalıcı konutlar 40 bin nüfusa ve 9 bin 500 haneye sahip olmasına rağmen maalesef kaderine terk edilmiştir. Alt yapısı üst yapısı tamam olan kalıcı konutlarda az hizmetle çok insanı mutlu edebilirsiniz." diye konuştu.