Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol, bugün parti teşkilatı ile birlikte Ziraat Odasını ziyaret ederek destek istedi. Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, ziyarette Mertol’a oda olarak fuar alanı, yeni hizmet binası ve tarım müzesi taleplerini iletti. Mertol, “emanet bize verilirse ziraat ile ilgili çalışmalarımızı birlikte yapacağız.” dedi.


Mertol, konuşmasında sık sık Refah Partisi dönemi ile bugünkü iktidarı kıyasladı. Diğer belediye başkan adaylarını canlı yayında yapılan bir oturumda projelerini paylaşmaya davet eden Mertol, “cesaretleri yoksa sahadan çekilsinler. ”dedi.

Mertol’un hedefinde hem Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, hem de MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük vardı.

Keleş’in, 5 yıl öncesini anlatmak yerine 5 yıl sonrasını anlattığı, kendi posterleri yerine Başbakan’ın posterleri ile oy toplamaya çalıştığı yönünde eleştiren Mertol, MHP Adayı Küçük’ü daha önceden tanıttığı tramvay projesi yerine bugün Düzceray projesini ortaya koymasını “ 5 yıl önceki proje nereye gitti? karadan gidemeyen havadan nasıl gidecek?” şeklinde ti’ye aldı.

Mertol, rakiplerine Düzce halkını dikkate almaları ve yapamayacakları sözü vermemeleri gerektiği yönünde tavsiyede bulundu.

 

Haber;S.Kaşkır