Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol, televizyonumuza özel açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarından Düzce’nin sorunlarına, partinin hedeflerinden olası oy oranlarına kadar birçok konuda açıklama yapan Mertol, diğer partilere de iddialı mesajlar gönderdi.
Her akşam bir mahallede ev sohbetleri yaptıklarını belirten Mertol, belediye meclisinin son rötuşlarını yaptıklarını, sandık müşahitleri ve mahalle temsilcileri ile görüşüp seçim çalışmalarına sahada daha güçlü devam edeceklerini belirtti.

 

 

Mertol özellikle kalıcı konutlarda yaşanan sıkıntılara değindi ve görev almaları durumunda buraya özel uygulamalar düşündüklerini söyledi.

 

 

Mertol,“Vatandaşlar kalıcı konutlarda hizmet alamadıklarını ifade ediyorlar. Sosyal alanların bakımsız olduğunu, yeşillik alanların sulanmadığını söylüyorlar. İş yerleri atıl durumda, tinercilerin mekanı olmuş durumda. Halkımız teveccüh gösterirse konutlarda farklı bir hizmet uygulamayı düşünüyoruz. Oraya özel itfaiye, zabıta, temizlik birimleri düşünüyoruz.” dedi.

 

Mertol, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a da belediyenin borç durumunu açıklaması konusunda çağrıda bulundu. Mertol, seçimlerde oy kaygılarının olmadığının altını çizerek iddialı olduklarını vurguladı.

 

Mertol,“Bu seçimlerde Saadet Partisi’ne teveccühün yüksek olduğunu görüyoruz. Son yapılan anketlerde %3.5 – 4 olan Saadet Partisi’nin oyları bugün %8.6 civarlarında. Düzce’de bir önceki seçimde %10 almıştık. Oy kaygımız yok iddialıyız.” dedi. Ömer Küçük’ün yaptığı açıklamaları sorduğumuz Mertol, hem ona hem de diğer parti adaylarına çağrıda bulundu.

 

Mertol,“Biz kavga istemiyoruz. Buradan tüm adaylara sesleniyorum. Kavgayı bırakalım, saygı çerçevesinde yapacağımız programlarda hizmetlerimizi sıralayalım.” dedi. Mertol sözlerini “Seçimde biz de varız, iddialıyız, kendimize güveniyoruz.” sözleriyle tamamladı.