Yaklaşan genel seçimler öncesi “halkla kucaklaşma” programlarına başlayan Saadet Partisi’nde İl Başkanı Birkan Mertol televizyonumuza ziyarette bulundu. Birkan Mertol, partili partisiz ayırt etmeden tüm Düzcelileri yapılacak 6. Olağan İl Başkanlığı Kongresi’ne davet etti.


Mertol, “Düzceli hemşerilerimizi yapılacak kongreye davet ediyoruz.Kongremize genel başkanımızın katılacak olması da bizim için ayrı bir şereftir, onurdur.” ifadelerini kullandı.
Yapılacak kongrenin Düzce’de Saadet Partisi teşkilatının canlanması için bir aaç olduğunu vurgulayan Mertol, yaklaşan genel seçimler için “baraj” vurgusunda bulundu. Mertol , Saadet Partisi’nin temsil ettiği milli görüşün TBMM’de temsil edilmesi gerektiğini bu nedenle de genel seçimde barajı geçmek zorunda olduklarını belirtti.


Mertol, “Yapılacak genel seçimlerde Saadet Partisi’nin baraja girme mecburiyeti vardır. İnşallah baraja takılmayacağız.” şeklinde temennilerini dile getirdi.
Saadet Partisi’nin ulusal basında ambargoya maruz kaldığından ve yaptıkları çalışmaların basına yansımadığından yakınan Mertol, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın katılacağı İl Başkanları toplantısında yaptıkları çalışmaları bizatihi görmeleri için Düzcelilere çağrıda buundu.


Mertol, “Yapmış olduğumuz programlar, genel başkanımızın çalışmaları maalesef ulusal basında yer bulamıyor. Onun için halkımıza özellikle sesleniyorum. Partili partisiz gelsinler genel başkanımızı bizatihi dinlesinler.” ifadelerini kullandı.
Son olarak bir grup fabrika işçisi tarafından basın mensuplarına yapılan saldırıya da değinen Mertol, basının hür olmasını, halkın sesi olmasını istediklerini vurgulayarak saldırıyı kınadı.

 

Haber:Y.SEVER