Yeniden Refah Partisi Düzce il yönetimi, Öncü Medya Grubu'nu ziyaret ederek çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı. Merttürk gerçekleştirdiği ziyarette  Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ile hasbıhal etti. Yeniden Refah Partisi’nin Düzce’de yaptığı çalışmalar hakkında konuşan Merttürk, “Tarım ve turizm desteklendiği zaman Düzce dünya markası bir şehir olabilir” dedi.
 
 



“Halkımız bizi son kale olarak görüyor”
Halkın desteğini sonuna kadar hissettiklerini belirten Merttürk şöyle konuştu: “Öncü Medya yöneticilerinin ve çalışanlarının misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor bu vesile ile gazeteciler gününü kutluyorum. Yeniden Refah Partisi olarak Düzce’de çok güçlü bir kongre yaptık. Burada bir rekor kırdık. Salonu patlattık diyebiliriz. Tabii bu halkımızın bize gösterdiği teveccühtür. Halkımız bizi son kale olarak görüyor. Halkımızın bize desteği çok büyük. Erbakan Hoca dediğimizde bu millette çok büyük bir ahde vefa görüyoruz. Düzce halkımıza bu konuda çok teşekkür ediyorum.”
 




“Biz Hakkı temsil eden bir partiyiz”
Yeniden Refah Partisi’nin hakkı temsil ettiğini belirten Merttürk şunları söyledi: “Biz gerçekten hakkı temsil eden bir  parti olduğumuzu düşünüyoruz. Erbakan Hoca kendi zekasını kişisel olarak kullansaydı Türkiye’nin sayılı zenginlerinden biri  olabilecekken kendisini Türkiye’nin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış bir liderdir. Büyük projelere imza atan bir lider olan Erbakan Hocamızın yarım bıraktığı projeleri Yeniden Refah Partisi olarak tamamlayacağız.”
 



“Düzce iyi yönetildiğinde dünya markası olabilir”
Düzce’nin iyi yönetildiği takdirde dünya markası bir şehir olabileceğini belirten Merttürk şunları kaydetti: “Düzce tarım ve turizmde desteklediği zaman dünya çapında bir şehir olabilir. Ama Düzce’de bunları görmemek bizi derinden üzüyor. Şehrimizin yaşanabilir bir şehir olması için uğraşıyoruz. Halkımız bize büyük destek veriyor. Düzce’nin sorunlarını inşallah çözüm noktasında yetkilileri zorlayarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Düzce bir çok sorunu çözebilecek çalışmalar ile yönetime talip olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Buradan tüm Düzce halkına tüm kalbi duygularım ile şükranlarımı sunuyorum.”