Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu dün akşam Erol Tayhan'ın hazırlayıp sunduğu Manşet programının konuğu oldu. Mısırlıoğlu Meclis Üyesi seçiminde sergilediği yöntem ve kriterler ile, kadın başkan adayı olarak özelliği ve diğer adaylardan farkı gibi çeşitli konuları değerlendirdi.

LİSTEYİ KENDİM HAZIRLADIM

Chp Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Bolu için hazırladıkları projeleri ve vatandaştan aldıkları tepkileri yorumladı. Mısırlıoğlu meclis üyesi adaylarını İl Başkanı ve Milletvekili Tanju Özcan'ın kendisinin hazırlamasını istediğini ve bunun üzerine belediye meclis adayları listesini tüm kriterleri değerlendirerek kendisinin oluşturduğunu söyledi. 

“BOLU BEYİ EDASINDA”HAREKET EDİYOR


Mısırlıoğlu ayrıca Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya koydu."10 yıldır belediye başkanlığı yapıyor ve her dönem ekibini bir kalemde silip değiştiriyor." diyen Mısırlıoğlu bunun yanlış bir uygulama olduğunu savunarak bu yola birlikte çıkıldıysa birlikte devam edilmesi gerektiğini belirti ve bunun çok önemli olduğunun altını çizdi.AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz'ın inşaat mühendisi olduğunu ancak mesleğini tanımadığını iddia eden CHP'li Mısırlıoğlu, “Alaattin Yılmaz özellikle başkanlığının ikinci döneminde Bolu Beyi edasıyla hareket etmeye başladı.O mesleğini tanımıyor,ekibini tanımıyor.Hazırladığımız projeleri onaylamadı.Davalar açtık ancak İçişleri Bakanlığı engeline takıldı.”dedi.

KADIN YETERKİ İSTESİN!

Mısıroğlu siyasettin içinde kadın olmanın zorluklarını anlattı. Bir kadın olarak sorumluluklarının siyasetle birlikte çok daha fazla arttığını dile getiren Mısırlıoğlu “Ancak şöyle bir gerçek var. Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yok. Yeter ki istesin. Kadın-erkek ayrımı yapılmasını doğru bulmuyorum. Kadın bir aday olarak partili beyefendilerden çok büyük destek alıyorum ve kadın olduğu zaman biraz daha seviyeli siyaset yapılıyor.”ifadelerini kullandı.


ZAM KELİMESİ DUYMAYACAKSINIZ


"Bizim dönemimizde zam kelimesi duymayacaksınız." diyerek seçmenlerine seslenen Mısırlıoğlu, halkçı bir belediye olacaklarını ifade etti. 140 gündür her kesimle biraraya geldiklerini belirten Mısırlıoğlu, “Vatandaşlardan aldığımız olumlu tepkiler her geçen gün gücümüzü arttırdı. Amaç seçilmek olmamalı; seçildikten sonra vatandaşın hak ettiğini verebilmek olmalı.” dedi. Mısırlıoğlu programın son bölümünde Düzce ile ilgili tespitlerini anlattı.

 

 

Haber;P.Yıldırım