Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Danışmaz, 11 Ocak’ta yapılacak Merkez İlçe Kongresinin aday tanıtım toplantısında gündeme dair sert açıklamalarda bulundu. Danışmaz, Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın ‘Onların Kurtlar sofrasını dağıtırım’ ifadesine yanıt verdi. Başkan Danışmaz, Korkmaz’a cevap olarak ‘Adama o sözü yuttururlar’ dedi. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Merkez İlçeye aday olan Aydın Dursun’un tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İLERİ DEMOKRASİ MHP’DE SONUNA KADAR MEVCUT

Danışmaz’ın gündeminde Ak Parti’de yapılan İl Başkanlığı seçimi vardı. Seçimin usulünü eleştiren Danışmaz, ileri demokrasiyi savunan iktidar, kendi içinde çelişiyor diyerek şöyle devam etti.
Danışmaz, “Yaptıkları seçim öne sürdükleri anlayışla çelişiyor. İleri demokrasi MHP’de sonuna kadar mevcuttur. Kamuoyu da gelişmeleri yakından takip ediyor. Genel merkezleri ‘Hayır siz aday olamazsınız bizim istediğimiz aday olacak’ demesinin sonucunda delegasyonun seçime gitmesinin bir anlamı kalmıyor. O zaman bu işi direkt atama yöntemiyle halletsinler. Demokrasiyle bağdaşmayan bu yöntemin kamuoyunu ve kendilerini aldatmaktan başka bir izahı yoktur.” dedi.


MEYDANI BOŞ BULDUK ZANNEDİP DENSİZ DENSİZ HAREKET ETMESİN


Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın Öncü Ana Haber’de MHP’ye yönelik eleştirileri ve sert çıkışına da sessiz kalmayan Danışmaz, basın toplantısında adeta esti gürledi. Korkmaz’ın Öncü Ana Haber’de MHP’ye yönelik ‘Onların Kurtlar Sofrasını dağıtırım’ ifadelerine yanıt veren Başkan Danışmaz sözlerini şöyle sürdürdü. “O sözü adama yuttururlar. Onu anca kimler söyler? Çakal çukal takımı Kurtlar Softasındaki kemikten yalanabilmek için atacakları kemiği beklerken kurtların birbiriyle mücadele sırasında ancak sofraya değebilenler söyler. Yoksa ne onun ne de onun gibilerin haddine düşebilir. Herkes ayağını denk alsın. Meydanı boş bulduk zannedip densiz densiz hareket etmesin. ‘Hazreti’ diye konuşarak alay etmek kimsenin haddine değil. Hiçbir densiz bu şekilde gaf yapmamıştır. “diyerek kamuoyunun takdirine bıraktı.

BELEDİYE ÇALIŞIYOR FAKAT YETERLİ DEĞİL

Danışmaz, Belediyenin karla ilgili çalışmalarını da değerlendirdi.
Danışmaz, “ belediye elle tutulur gözle görülür bir çalışması var. Fakat yeterli değil. Daha iyi olması için mücadele etmesi gerekiyor. Belediye ekipleri çalışıyor ancak araç sayısı yeterli değil. “dedi.

Haber,Y.SEVER