İl Başkanı Abdullah Danışmaz Düzce'de yapılacak iş çok ama yapan yok. Belediye başarısızdır. Biz ilk seçimlerde üç milletvekilinide kazanacağımız adaylarla ve projelerle geliyoruz dedi.
MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve yönetim kurulu üyeleri 4 aylık görev süreleri içinde ziyaretlerini geciktirdikleri basın yayın kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyorlar.
Televizyonumuzu ziyaret eden MHP İl Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri parti olarak seçim startını verdiklerini açıkladılar.
İl Başkanı Abdullah Danışmaz Belediye seçimlerinde halkımızın verdiği desteğin her geçen gün artarak devam ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor.
Düzce iyi yönetilmiyor her geçen gün işsiz sayısı artıyor ve bizlere gelen onlarca kişi iş ve yardım istiyor.
Milletvekilleri ve Belediye Başkanı sokağa insinler vatandaşları dinlesinler vatandaşlar çok zor durumdalar.
Ayrıca Belediye başarılı değil ve iyi çalışmıyor. 30 santim karı kaldıramadılar allahtan lodos ve yağmur geldide karlar eridi onlara iş kalmadı. Mağdur ediyorlar ve sonrada mağduru oynuyorlar. Onları bizim engellediğimizi söylüyorlar, biz engelleyen değiliz. Belediye'nin yapacağı çok iş var. Yaptığı birşey yok. Diyen Danışmaz "usuülsüzlük yapıldı dedik hatalarını kabul etmek yerine gidin savcılığa dediler. Oysa biz hata yapmışız demelerini beklerdik biz onlara halka şikayet edeceğiz ve gerekeni halkımız yapacak. Seçim startını verdik bu nedenle partimizde milletvekililği adaylığı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bazı isimler müracat etti daha önümüzde zaman var ve bizler Belediye seçimlerinde Ömer Küçük başkanımızla yakaladığımız başarılı çıkışı milletvekiliğinde daha üstlere taşıyıp Düzce'nin milletvekili olacak isimlerle halkımızın önüne çıkacağız. Bizim milletvekilimiz MHP'nin değil Düzce'nin milletvekili olacak bizim için sağcı solcu hiç önemli değil yeterki Düzce'ye hizmet edecek halkın benimseyeceği bir isim olsun yeter. Biz Düzce'den bir değil üç milletvekilinide istiyoruz ve bunun çalışmalarını yapıyoruz. Adaylarımızla ve projelerimizle halkımızın huzuruna çıktığımızda son kararı kendilerine bırakacağız ve verecekleri kararada saygı göstereceğiz" dedi.