Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) 26.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için 1 Eylül'de başlayan aday adaylığı başvuruları, 6 Eylül Pazar günü tamamlanmış, başvuru süresince partiye 12 isim adaylık için başvurmuştu. İl yönetimi düzenlediği basın toplantısıyla 12 aday adayını tanıttı. Basın toplantısında Osman Çakmak, Oğuz Özyiğit, Ahmet Göksu, İrfan Duran Celal Kasapoğlu, Ahmet Resuloğlu, İsmet Saras, Bahri Temeltaş hazır bulunurken Taner Ataç ve Metin Güneş ise mazeretlerinden dolayı katılamadı.

Partililer ve aday adayı yakınları da destek amacıyla basın toplantısında bulundu. İl Başkanı Onur Özen, aday adaylarını tanıtma amacıyla bir araya geldiklerini ifade ederek başladığı konuşmasında “ülkemiz karanlık bir dönem geçiriyor. Provokasyona çok açık olan bir dönemde sağduyulu davranan teşkilatımızın tüm mensuplarına şükranlarımı iletiyorum. MHP Türkiye’ye ve Düzce’ye en faydalı olacak üç adayı 1 Kasım öncesinde belirleyecek. Bu dönem farklı bir çalışma yöntemi izliyoruz. Bir komisyonumuz var. Komisyon tüm teşkilatların görüşlerini alarak sonucu genel merkezimize iletecek. Süreç hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Tanıtıma katılan 10 aday adayı kendilerini tanıtarak kısaca özgeçmişlerini ve yapmak istediklerini ifade etti. Basın toplantısının sonunda İl Başkanı ve aday adayları birlikte fotoğraf çektirdi.

Haber:Y.SEVER