Milliyetçi Hareket Partisi'nin Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük kamu kurum ziyaretlerinin devamında televizyonumuza ziyarette bulundu.Belediye başkan adayı Ömer Küçük Mhp İl Başkanı ve ekibi ziyaretinde kurucumuz Önder Tonyalı ile sohbet ettiler.

Mhp Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük ziyaret esnasında mikrofonlarımıza seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Küçük ziyaretlere kamu kurumlarından başladıklarını ve 1 Şubat tarihi itibariyle ziyaretlere halkın içinde devam edeceklerini ifade ederek, Düzce‘yi çok iyi tanıdığını ve kaynaşma sorunu yaşamadıklarını söyledi. 99 yılında dile gelen sorunların bugün de telaffuz edildiğini ve ilimizin hak ettiği değeri görmediğini iddia eden Küçük "Ekonomik anlamda Düzce‘yi harekete geçireceğiz ve çok hızlı kalkınan bir il olacağız." dedi.

Küçük 30 Mart yerel seçimleri akabinde başkanlık koltuğuna gelmeleri halinde ilk imza atacakları çalışma hakkında bilgiler verdi. Küçük "Düzce Belediyesi‘nde asgari ücretli personel kalmayacak, personelin yüzünü güldüreceğiz. Düzce‘nin bana göre en büyük sorunlarından bir tanesi hava kirliliğidir. Normları Düzce‘de yakılmaya uygun olmayan yardım kömürleri hususunda hemen bir çalışma başlatarak daha kaliteli kömür ya da doğalgaz ulaştırma noktasında çalışma yapacağız ve bu tür yardım zihniyetine dur diyeceğiz."dedi.

Düzceli milletvekillerin ilimizi Türkiye gündemine kötü söylemleri ile tanıttığını söyleyen Küçük "Yalakalık adına yapılan eylemlerle değil, yalakalık yapacağım diye gayret çabalayan bir kadroyla değil ,Düzce‘nin ta kendisi olarak zirveye taşımanın mücadelesini vereceğiz." dedi.

Kalıcı konutların ulaşım sorununu, parkları ,varoş olarak tabir edilen mahallelerdeki iskansız evlerin durumu ile ilgili de iddialı açıklamalarda bulundu. Küçük "İskansız evler nerde varoşlarda,iktidar oyları nerden alıyor varoşlardan diyerek oraları varoş bırakanlara sormak lazım oralara gidip hangi yüzle oy isteyeceksiniz. Oraları varoş olmaktan kurtarmak boynumuzun borcu." dedi. 




Haber: P. YILDIRIM